Четири съобщения на пресслужбата на ПФК “Берое”

STZAGORA.NET
* ПФК „Берое” сключи договор със защитника Мартин Кавдански. Той е свободен агент. Започнал е футболната си кариера при “орлетата” в “Пирин” Благоевград. След това е играл в „Левски“, „Марек“, „Метц“ (Франция), „Славия“, „Локомотив“ (Мз), „Локомотив“ (Пд). Разделя се със “смърфовете” през зимната пауза на тазгодишното първенство. При железничарите от Пловдив е отбелязал един гол през есенния полусезон.

* Защитникът на „Берое” Даудоне Овона премина ядрено-магнитен резонанс в Пловдив и му бе поставена точна диагноза за контузията, която получи при снощния мач с „Литекс”.

* Червените картони на Ричард Еромоигбе и Антонио Ливраменто ще бъдат разгледани утре /23.03.2012 г/ в 17.00 часа от дисциплинарната комисия на БФС. Комисията ще излезе с решение какво ще е наказанието им.

* Продажбата на билети за мача с „Калиакра” /Каварна/, който ще се играе на 24.03.2012 г.(събота), започва от утре (23.03.2012 г.- петък) във фенмагазина на ПФК „Берое” на ул.”Свети Княз Борис” 63 в Стара Загора. Цената им е 3 лева.
*

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн