Недялко Недялков обсъди рекламни проекти с актьора от “Седем часа разлика” Калин Сърменов, собственик на PR-агенция

STZAGORA.NET

Актьорът Калин Сърменов от сериала „Седем часа разлика” се срещна с областния управител Недялко Недялков. „Изключително много харесвам вашия град, впечатлен съм от красотата и хората тук. Аз се занимавам с доста мащабни неща извън служебните си задължения и се опитвам да бъда полезен на обществото. Знам, че звучи претенциозно, но факт. Ще се радвам да мога да направя нещо полезно за областта”, сподели артистичният Калин Сърменов.

В реалния живот Калин Сърменов, за разлика от героя си Милото – кръстник на българската мафия в сериала „Седем часа разлика”, освен актьор, режисьор, е музикант и художник. Собственик е на една от най-успешните български рекламни агенции „Студио Златен век”, чиито клиенти са млеката “Бор-Чвор”, “Кубети”, почистващите препарати “Медикс”, бирата “Леденика”, кроасаните “7 days” и дори “Макдоналдс”.

Последният му проект е за провеждането на празник на агроекологичния земеделски стопанин от Министерството на земеделието. Средствата се осигуряват по Програмата за развитие на селските райони.

„Моят стремеж като областен управител е в област Стара Загора да се създава дългосрочен бизнес и благоприятна среда за устойчиво развитие на чуждестранните и български инвеститори. Регионът ни дава и добри предпоставки за развитие на туризма, а областният град е модерен и европейски, който има какво да покаже на гостите си от страната и чужбина”, сподели Недялко Недялков.

Областният управител пое ангажимент лично да покаже някои от най-атрактивните места в общините от област Стара Загора, като изрази надежда те да намерят място в бъдещи рекламни проекти на Калин Сърменов.
*

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн