Легендарният Христо Стоичков се поклони пред старозагорските футболни фенове

STZAGORA.NET
Фоторепротерката на “Beroe Online” Ани Георгиева хвана с обектива си един от най-емоционалните моменти след срещата между “Берое” и “Литекс”. От агитката на “Берое” бе зададено името на Христо Стоичков и целият стадион в един глас започна да скандира името на един от най-великите футболисти на България, донесъл неоценима радост на всички футболни запалянковци с играта си. Впечатлен от изпращането под Аязмото, което не е получавал на друг стадион в България, Камата се спря, сложи ръка на сърцето си и се поклони пред феновете. Вижте кадърите и прочетете думите на Стоичков след края на срещата:

“Имам някакви сантименти към Стара Загора, тъй като съм бил тук през 80-те години. Старозагорци винаги са ме уважавали и продължават да го правят. Днес (б.а. – вчера) това беше красноречиво и искам да им благодаря от сърце. Не само мен, мисля, че това е правилният път да се подкрепя всеки, който мине през този стадион”, каза легендарната осмица на Националния отбор на пресконференцията след срещата.



Снимки Ани ГЕОРГИЕВА, beroe.eu
*

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн