“Берое” бе на косъм от победата в Бургас – 2:2

STZAGORA.NET

Голът, с който Везалов откри за "Берое".

Футболната среща между „Берое“ (Стара Загора) и „Черноморец“ (Бургас) от 19-тия кръг на “А” група във Виктория футболно първенство завърши с равенство 2:2.

Първото точно попадение за беройци дойде в 9-тата минута. Ливраменто финтира от фал в наказателното поле на домакините. Димитър Везалов отклони топката с глава и откри резултата. В 22–та минута опитният халф Стефан Велев пробва отново с удар отдалеч, но вратарят на “Черноморец” Стефан Колев улови. В 29-тата минута дойде и първият жълт картон. Той бе за Елиаш заради грубо нарушение в центъра на терена, съобщиха от пресцентъра на дружеството-собственик на отбора.

Второто полувреме започна с двуостра игра и от двата отбора. В 48-та минута Ливраменто извърши нарушение и получи жълт картон. Минути по-късно за голмайстора на „Берое“ Везалов бе отсъден директен червен картон за нарушение срещу противников играч. В 63-тата минута със страхотен далечен шут Каядо изненада вратаря на бургазлии и покачи резултата на 2:0 за „Берое“. Две минути по-късно бе отменен гол на „Черноморец“ заради засада. В 83-тата минута обаче те успяха да намалят резултата. След дълъг пас отдалеч Венцислав Христов реализира. В добавеното време на двубоя домакините успяха да изравнят резултата с още едно точно попадение.

Над 2000 души наблюдаваха двубоя на стадион „Лазур” в Бургас. 100 фенове от Стара Загора пропътуваха разстоянието с влак, за да подкрепят любимия си отбор.

„Не отстъпвахме в единоборствата. Второто полувреме беше агресивно. Загубихме 2 точки, за което съжаляваме. Неприятно е да ти отбележат изравнителен гол в края на двубоя. Ще си извлечем поуките и ще заложим на всичко позитивно срещу „Литекс“ – следващия сериозен противник“, заяви след края на срещата треньорът на „Берое“ Илиан Илиев.
*

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн