“Берое” тръгва с настроение за мача с “Черноморец”

STZAGORA.NET

Ивко Ганчев

“Имаме настроение за победа в предстоящия мач с “Черноморец” (Бургас) и трябва да се представим на ниво”, заяви на пресконференция помощник-треньорът на “Берое” (Стара Загора) Ивко Ганчев. И този път извън игра остава контузеният Георги Божинов, който към момента е на бегови упражнение. През последните 10 дни пълноценно тренира привлеченият от “Черноморец” Георги Андонов. Утре ще стане ясна групата за предстоящия мач в Бургас.

“Сгърстеният цикъл от пет поредни футболни срещи в рамките на две седмици е труден, но трябва да се справим”, коментира пом.-треньорът Ганчев.

От пресцентъра на дружеството-собственик на ПФК “Берое” съобщиха, че утре (петък, 16 март) започва продажбата на билети за предстоящия мач с “Литекс” на 21.03.2012 г. от 20.00 часа в Стара Загора. Цената им е 3 лева. Билетите ще се продават във фен магазина на “Берое” в Стара Загора.
*

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн