Зам.-министър Кирил Добрев – трети по бонуси в здравното министерство

Кирил Добрев

STZAGORA.NET
“Ще изпълня разпореждането на премиера за връщане на бонусите, но подробности няма да коментирам”, каза за “Старозагорски новини” зам.-министърът на здравеопазването д-р Кирил Добрев.

Преди няколко дни здравният министър съобщи, че единият му заместник е получил 10 хиляди лева, а другият – 9 хиляди, д-р Добрев допълни лаконично: “Аз съм третият”. Така сумата, която е получил, остава в тайна.

Припомняме, че д-р Добрев беше изпълнителен директор на Университетската болница в Стара Загора в продължение на година и три месеца. На 8 юни 2011 г. той зае мястото на подалия оставка зам.-министър на здравеопазването Михаил Зортев. Добрев, както и настоящият шеф на МБАЛ “Киркович” д-Петър Атанасов са колеги на министър Константинов от Тунис. Завчера в Стара Загора, в отговор на журналистическо питане, здравният министър изрази мнение, че причина за лошото финансово състояние на двете най-големи болници в Стара Загора (една от които е УМБАЛ) е лошото управление. Медиите така и не разбраха дали лошото управление се дължи на сегашния шеф на УМБАЛ, или за предходния, който в момента е зам.-министър и е получил бонуси. (СН)
-

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн