43-годишна обърна “Пежо”, спътничката й – с опасност за живота

STZAGORA.NET
На 27.02.т.г. около 18.20 ч. по пътя Стара Загора–Казанлък поради движение с несъобразена с пътните условия скорост самостоятелно катастрофира, преобръщайки се извън пътното платно, лек автомобил “Пежо Партнер” с хасковска регистрация, управляван от 43-годишната А.Г. от Стара Загора. От удара возещата на дясната задна седалка жена – Д.Д., 38-годишна, от Стара Загора, получила фрактура на два прешлена на гръбначния стълб и е настанена за лечение в отделение «Неврохирургия» на МБАЛ – Стара Загора, с опасност за живота.

На 27.02.т.г. около 10.45 ч. в с. Пряпорец, община Стара Загора, нерегистриран трактор «Болгар», собственост на 44-годишния И.Б. от Стара Загора, паркиран в стопански двор, потегля сам, като с предното ляво колело затиска десния крак на И.Б. Пострадалият е настанен за лечение в МБАЛ – Стара Загора с фрактура на дясната подбедрица, без опасност за живота.
-

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн