Форум в Стара Загора предлага на здравните специалисти обучение и работа в Европа (подробности и линк за регистрация)

STZAGORA.NET
В началото на месец март международното медицинско кариерно изложение “Кариери в бяло 6″ – пролетно издание, ще се проведе в България, като ще предложи на здравните специалисти възможности за работа и обучение в цяла Европа.

В Стара Загора кариерното изложение ще се проведе на 4 март (неделя), съобщиха организаторите. Мястото на събитието е хотел “Мериан палас”, от 10 до 16 часа.

Поканата за участие е към всички здравни специалисти, които имат интерес към предложената тема.

Подробности:

Ново медицинско кариерно изложение в България

В началото на март международното медицинско кариерно изложение “Кариери в бяло 6″ – Пролетно издание ще се проведе в България, като ще предложи на здравните специалисти възможности за работа и обучение в цяла Европа.

На изложението ще бъдат представени компании като A-team Recruiters, Permedex, EGV Recruiting, Brandler und Rauschelbach, Steiner, NES Healthcare, Renovatio HR, Educational Center Bulgaria, които ще предложат на здравните специалисти възможности за работа при чудесни условия, кариерно ориентиране от водещи професионалисти, медицинска техника от висок клас, стойностно заплащане, стартиращо от 2500 евро и езикови курсове.

Изложението ще се проведе в следните градове:

Пловдив – 3 март в хотел “Тримонциум Принцес Дедеман”
Стара Загора – 4 март в хотел “Мериан палас”
София – 10 и 11 март в хотел “Родина”

Възможности за работа се предлагат за всички здравни специалисти (лекари, стоматолози, фармацевти, студенти, медицински сестри, физиотерапевти, акушерки и други) за редица европейски страни като Великобритания, Ирландия, Германия, Франция, Швеция, Норвегия, Дания, Швейцария и и други.

Повече подробности – на http://careersinwhite.org/fairs

Тази пролет събитията ще се проведат в още 9 страни: Словакия (Кошице, Братислава), Унгария (Будапеща, Сегет), Чехия (Прага), Сърбия (Белград), Румъния (Букурещ, Тимисоара, Клуж-Напока, Таргу Мурес, Сибиу, Иаси), Гърция (Атина), Словения (Любляна) и Хърватска (Загреб).

Желаещите да участват могат да се регистрират безплатно предварително, като попълнят формуляр на
http://careersinwhite.org/visitors/registration-form/

Официален спонсор: Permedex. Медийни партньори: Health Media, www.doctoronline.bg, сп. Мединфо, Framar Media.
-vvv

сподели ме

2 коментари on “Форум в Стара Загора предлага на здравните специалисти обучение и работа в Европа (подробности и линк за регистрация)”

  • Кенан wrote on 4 март, 2012, 14:14

    Днес посетих изложението в Стара Загора и искам да кажа на всички здравни специалисти със специалности различни от доктори и стоматолози – НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО…няма други позиции, няма информация. Организаторите не са сигурни какво точно организират, подвеждат с неточна и некоректна информация в сайта им и в медиите, а на изложението присъстват добре познатите постреднически агенции, набиращи медици за чужбина. Голямо разочарование…на кого беше необходима предварителната заявка за участие с информация за специалност, телефон и имейл, като никой не те информира за нищо, само така нар. организатори си отчитат дейността…Съвет към организаторите – сменете си името на организацията, не подхожда на идеята, която тиражирате!

  • Kate Williams wrote on 13 март, 2012, 20:44

    По повод по-горният коментар. Изложението е не само за лекари и стоматолози, а също за мед. сестри, фармацевти, кинезитерапевти.
    За съжаление няма определена бройка специалисти които да се “набират” както може би някои хора очакват.

    Събитието се провежда първо с информативна цел – какви стъпки трябва да предприеме специалистът, за да може да кандидатства за чужбина, а онези, които са потготвени – т.е. имат необходимите регистрации и много добро владеене на английски или немски език, не си губят времето.

    За съжаление както навсякъде ситуацията е МНОГО променлива, и зависи от търсенето и предлагането на пазара в дадения период.

    Да, има заминали кандидати.
    Казвам това с цел да се разсее дезинформацията.


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн