Канят строители, брокери на имоти и инвеститори на международен форум в Ахелой с руско участие

STZAGORA.NET
На 1 март изтича срокът за ранна регистрация за II международна конференция «Пазарът на недвижими имоти и инвестиции», която ще се проведе в гр. Ахелой (България) от 28 май до 4 юни 2012 година.

Организатор на мероприятието е Руската Гилдия на агенциите за недвижими имоти, Гилдията на управляващите и строителните компании, Асоциацията на индустриалните паркове, Генералното консулство на Руската Федерация във Варна и изложението на недвижими имоти ДОМЕКСПО.

Участници: строителни компании и агенции за недвижими имоти, финансови и инвестиционни структури, управляващи и обслужващи компании от Русия и други страни от ОНД.

Основни теми: частна и търговска недвижимост, инвестиции на пазара на недвижимост, законодателни аспекти на придобиването на недвижим имот зад граница и перспективи на пазара на недвижимост в България.

Деловата част предполага провеждане на пленарно заседание по актуалните проблеми на пазара на недвижими имоти в България, изложба и екскурзия за оглед на недвижими обекти.

Участниците вконференцията имат възможност да се възползват от специални отстъпки при публикуване на рекламни материали в списанието «БЪЛГАРИЯ», разпространявано на територията на Русия.

За допълнителна информация и регистрация, моля, свържете се с организационния комитет.

Организационен комитет:
Тел.: +7 (495) 989 77 93
Тел. / факс: +7 (495) 951 21 67
e-mail: bsoisd@mail.bg
Москва, Русия

Регионален представител в България:
Тел: +359 877 578861
e-mail: bsoisd@mail.bg
-

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн