“Берое” с равенство в контрола с латвийци

STZAGORA.NET
ПФК „Берое“ (Стара Загора) завърши 1:1 в контролата с латвийския „Даугава“, която се игра в Белек, Турция. В 10-тата минута Искрен Писаров пропусна да отбележи. В 31-вата Слави Жеков се озова очи в очи с вратаря, но не успя да прокара топката зад гърба му. В 44-тата минута Горанов намери много добре Писаров, който с глава отбеляза гол за „Берое“. Така приключи и първото полувреме на мача.

Във второто съставът на латвийския отбор бе променен. Футболистите от „Даугава“ започнаха да атакуват сериозно вратата на беройци и в 72-рата минута Ковальо изравни резултата.

Старши-треньорът на старозагорския тим Илиан Илиев остана доволен от показаното от момчетата си в първото полувреме. „През второто имаше малко отпускане и резултатът бе изравнен“, коментира Илиев.

На въпрос на журналисти дали ще има още нови попълнения в отбора на „Берое“, той отговори, че на този етап не се очакват такива.
-

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн