Откраднаха 22 фазана от двора на 55-годишен старозагорец

STZAGORA.NET
Кражби:
На 03.02.т.г. във Второ Районно управление «Полиция» – Стара Загора е получено съобщение от 55-годишен старозагорец за това, че на 02/03 февруари от двора на къщата му, разположена в с. Борилово, община Стара Загора, е извършена кражба на 22 фазана от породите сребърен фазан, диамантен фазан, златен фазан и жълтозлатен фазан. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление «Полиция» – Стара Загора.

На 03.02.т.г., чрез взломяване на входната врата е проникнато в таванско помещение, разположено на казанлъшката улица «Фелиц Каниц» № 5, обитавано от 54 годишен казанлъчанин, откъдето е откраднат преносим компютър и навигация. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Казанлък.

На 02.02.т.г. в Първо Районно управление «Полиция» – Стара Загора е получено съобщение от 72 годишен старозагорец, за това че за времето от 18.01.т.г. до 01.02.т.г., от гаражно помещение, разположено на старозагорската улица «Цар Иван Шишман» са му откраднати : дрелка, ръчна бояджийска машина, барбекю, самоделен електрожен и около 30 буркана със зимнина. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление «Полиция» – Стара Загора.

На 02/03.02.т.г. от частен двор, намиращ се в с. Ягода, собственост на 53 годишен мъж, е извършена кражба на метални профили от асма / винкел, тръби и роксел/. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Казанлък.

На 03.02.т.г. в Първо Районно управление «Полиция» – Стара Загора е получено съобщение от 54 годишна старозагорка, за това че предния ден окоол 02.00 ч. в клуб «Паралакс», 17 годишния й син установил липсата на мобилния си телефон. Работата по случая продължава.

На 03.02.т.г. в Районно управление «Полиция» – Казанлък е получено съобщение от 23 годишна жена от Казанлък, за това че след взломяване на задното малко стъкло на дясната врата на личния й л.а. Опел «Корса», със старозагорска регистрация, паркиран на казанлъшката улица «Батак» № 16, е открадната дамска й чанта, съдържаща : лични документи и сумата от 40 лв. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Казанлък.

ПТП:
На 03.02.т.г. около 09.45 ч. по пътя Казанлък – с. Крън, общ. Казанлък, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост / заснежена, заледена и неопесъчена пътна настилка/, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в металната предпазна мантинела, товарен автомобил Форд «Транзит», със старозагорска регистрация, управляван от 32 годишния С.К. от Казанлък. От ПТП е пострадал сина на водача – Т.С., 10 годишен, който получил охлузна рана в областа на главата, но е без опасност за живота.

Говорител на ОД МВР: Цв. Рандева
-vvv

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн