Полицията в Казанлък издирва изчезнал 75-годишен мъж

STZAGORA.NET
Районно управление «Полиция» – Казанлък издирва Наньо Георгиев Георгиев, роден през 1936 г., живеещ в с. Овощник, общ. Казанлък, който около 04.00 ч. на 21.01.т.г. напуснал домът си и оттогава е в неизвестност.

Описание на лицето : Мъж на видима възраст – 70-75 год.; ръст – 175 см.; лице – бяло, продълговато; очи – кафяви; коса – бяла.

Облекло : панталон – долнище на анцуг сив цвят, кафяв балтон, черни обувки – половинки.

ОДМВР – Стара Загора призовава гражданите, разполагащи с някаква информация относно пребиваването на 75 годишния Наньо Георгиев Георгиев, да се обадят на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.
* * *
Разкрити престъпления:
В резултат на полицейските действия, предприети от служители на Първо Районно управление «Полиция» – Стара Загора по отношение на грабежа на мобилен телефон, собственост на 16 годишен старозагорец, осъществен на 30.11.м.г. пред входа на СОУ «Васил Левски», е установен извършителя на деянието – това е : 21 год. С.С. от с. Ягода, общ. Мъглиж, който е задържан за срок до 24 часа. Работата по изясняване съпричастността на извършителя към други престъпления продължава.

В резултат на полицейските действия, предприети от служители на Първо Районно управление «Полиция» – Стара Загора по отношение на кражбата на златни накити, осъществена от частно жилище, разположено в старозагорския квартал «Кольо Ганчев», собственост на 21 годишна старозагорка, осъществена за периота од 01.01.т.г. до 26.01.т.г., е установен извършителя на деянието – това е : 15 годишната Д.Д. от Стара Загора, която извършили кражбата след пребиваване в жилището на пострадалата. Част от златните накити са намерени и иззети. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление «Полиция» – Стара Загора.

В резултат на полицейските действия, предприети от служители на Първо Районно управление «Полиция» – Стара Загора по отношение на взломната кражба от вилна постройка в с. Бъдеще, общ. Стара Загора, собственост на 23 годишен старозагорец, осъществена на 18.01.т.г., при която са отнети 42 инчов LCD телевизор, е установен извършителя на деянието – това е криминално проявения Д.Р., 23 годишен от с. Бъдеще, общ. Стара Загора, на който е наложена постоянна мярка «Задържане под стража». В хода на проведените допълнителни полицейски действия е установено, че от същата вила Д.Р. е отнел и ключове за л.а. Пежо «106», с варненска регистрация, собственост на23 годишния старозагорец, като веднага след кражбата на телевизора е отнет противозаконно и лекия автомобил, паркиран пред вилата. Впоследствие автомобила е изоставен в близост до мястото, откъдето е отнет. Работата по изясняване и документиране на цялостната престъпна дейност на Д.Р. продължава от служители на Първо Районно управление «Полиция» – Стара Загора.

На 31.01.т.г. около 20.30 ч. в Районно управление «Полиция» – Казанлък е получено съобщение за сбиване в кафе – аперитив «Авокадо», разположено в с. Ръжена, общ. Казанлък – установено е, че инцидента възникнал между 7-8 мъже и 39 годишния собственик на заведението, като от сбиването са нанесени материални щети на кафенето и е откраднат златния синджир / около 50 гр./ на собственика. В резултат на бързите полицейски действия е установен един от извършителите на деянието – това е : 44 годишния Н.А. от с. Ръжена, който е задържан за срок до 24 ч. По случая в Районно управление «Полиция» – Казанлък е образувано досъдебно производство.

Кражби:
На 28.01.т.г., чрез взломяване на входната врата е проникнато в работилница към Земеделския институт в Стара Загора, откъдето е извършена кражба на : два електрожена, два ъглошлайфа, бормашина, винтоверт и 150 метра удължител. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление «Полиция» – Стара Загора.

За времето от 25.01.т.г. до 31.01.т.г., чрез счупване на прозорец на механа и разбиване на входната врата е проникнато в административна сграда на Монтажната база към язовир «Чаталка», разположена в землището на с. Елхово, общ. Стара Загора, откъдето е извършена кражба на : шест железни радиатора, седем големи железни радиатора, две готварски печки, фритюрник, две железни мивки за кухня, четири кухненски батерии, метална врата, ел. проводник с дължина от 2 м. и 10 м. жица за гръмоотводна инсталация. Всички вещи са собственост на «Водно строителство» АД. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление «Полиция» – Стара Загора.
За времето от 24.12.м.г. до 27.01.т.г., от отдадено под наем жилище, разположено на старозагорската улица «М-р Кавалджиев» № 79, собственост на 70 годишен стерозагорец, е извършена кражба на хладилник. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление «Полиция» – Стара Загора.

Говорител на ОД МВР: Цв. Рандева
-

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн