Усложнява се обстановката в района на Стара Загора; горещите телефони – номера

STZAGORA.NET
Кметът Живко Тодоров и неговият заместник Йордан Николов предприеха спешна инспекция, за да се запознаят на място със ситуацията в града, съобщават от пресцентъра на общината. На определени места те са констатирали пропуски в почистването на снега. Кметът разпореди получените сигнали от граждани на горещите телефони да се предават на Валери Иванов – началник отдел „Опазване на обществения ред”, за да се реагира своевременно. За резултатите от инспекцията и предприетите действия пресцентърът ще информира по-късно.

Към 14,30 ч. е възстановено електрозахранването на Старозагорските минерални бани, Кирилово и Богомилово, съобщиха от EVN. Два екипа на електроразпределителното дружество продължават да работят по отстраняване на авариите по електропреносната мрежа край селата Остра могила, Казанка и Люляк. Поради снежните навявания екипите са силно затруднени да достигнат до местата, където са възникнали авариите, уточняват оттам.

Обстановката в района се усложнява от продължаващия снеговалеж и силния вятър.

Община Стара Загора продължава да следи обстановката и ще информира своевременно жителите на общината за промяна в условията.

Напомняме номера на горещия телефон в общината, който гражданите могат да използват за сигнали – 042 614 613 и 0875 126 613, както и останалите:

НЕЛСЕН ЧИСТОТА” ООД – за град Стара Загора – 607 618, 0899 918 340

“ПИ ЕС АЙ АД”– за четвъртокласна пътна мрежа – 0885 780 857
-vvv

споделяне на връзка

1 коментар on “Усложнява се обстановката в района на Стара Загора; горещите телефони – номера”

  • Т.Стефанова wrote on 27 януари, 2012, 16:12

    Искам да изкажа своето възмущение от наглостта на фирмата която почиства улиците на гр.Стара Загора. Днес по обяд снегорин мина по ул.”Странджа” в кв.Аязмото, като греблото на машината изобщо не докосна пътя,който е доста отрупан със сняг. Е, питаме се тогава, защо мина – за да се отбие номера, че някаква почистваща машина все пак е минала ли? Кога ще се почисти улицата и кой ще хвърли луга или пясък за подпомагане на движението? Ама 200 лв. данък можем да плащаме, защота живеем на АЯЗМОТО? Нека управниците на града да се поразходят малко и да видят за какво плащат на почистващите фирми и какво вършат те.


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн