Казанлък: Кметът Галина Стоянова ще участва в два национални форума

Галина Стоянова

STZAGORA.NET
Кметът на община Казанлък Галина Стоянова ще вземе участие в два форума на национално ниво, които ще се проведат тази седмица.

На 25 януари в Бургас се свиква Регионално делегатско заседание за издигане кандидатури за членове на Управителния съвет на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ) от Югоизточен район за планиране. В дневния ред на заседанието, освен издигане кандидатури за членове на УС, е включена точка за предложения за членове на Контролния съвет и за председатели и заместник-председатели на постоянните комисии на НСОРБ.

В заседанието ще участва и кметът на община Стара Загора Живко Тодоров, както и председателят на Общинския съвет в Града на липите Емил Христов.

Вторият форум, на който е поканен и ще участва кметът на община Казанлък Галина Стоянова, е дискусия, която ще се проведе в рамките на втория курс на Националната програма 2011-2012 г. на Българското училище за политика. Дискусията ще се състои в Правец на 26 януари. Дискусията е между кметове и общински съветници за взаимодействието между местните партийни структури – централа на партията, местни организации – местна изпълнителна власт. Темата е: „Какво е водещо за кметовете: партийните интереси или нуждите на гражданите?” Поканените участници в дискусията са Галина Стоянова, ГЕРБ, кмет на Казанлък; Айхан Хашимов, ДПС, кмет на Лозница; Прошко Прошков, ДСБ, общински съветник в Столична община, и Виолин Крушовенски, НДСВ, кмет на Мизия. Модератор е журналистът Калин Първанов, заместник-главен редактор на сп. „Тема”.
-

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн