Откраднаха 1 килограм сребро в Манолово

STZAGORA.NET
Кражби:
За времето от 08.01.т.г. до 18.00 ч. на 23.01.т.г. след взломяване на входната врата е проникнато в частна къща в с. Манолово, собственост на 55-годишна жена, откъдето е извършена кражба на прахосмукачка, музикална уредба, телевизор, касетофон, златни накити около 10 гр., сребърни предмети и накити с тегло около 1 кг (изкупната цена на среброто е от 50 до 90 стотинки за 1 грам, съответно 500-900 лв./кг  – бел. ред.) и два чифта обувки. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Казанлък.

На 22/23.01.т.г. чрез взломяване на две стъкла е проникнато в производствен цех на частна фирма, разположена на казанлъшката улица «Изгрев», откъдето е извършена кражба на макара с навит 25 м кабел, 2 м удължител, кабел към електрожен с дължина 3 м, захранващ кабел 2 м и кабел на аргонов апарат с метална щипка. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Казанлък.

На 24.01.т.г., чрез взломяване на входната врата е проникнато в офис на частна фирма, разположен на казанлъшката улица «Александър Батенберг», откъдето е извършена кражба на лаптоп. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Казанлък.

За времето от 21.01.т.г. до 23.01.т.г. от багер, паркиран в асфалтова база «Медвен» в Стара Загора е откраднато неустановено количество дизелово гориво, а от складово помещение, разположено на територията на базата неизвестно лице е отнело електрожен и инструменти. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление «Полиция» – Стара Загора.

На 23.01.т.г. в Първо Районно управление «Полиция» – Стара Загора е получено съобщение от 38 годишна старозагорка, за това че два дни по-рано в Park Mаll – Стара Загора, й е откраднат мобилния телефон. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление «Полиция» – Стара Загора.

На 23.01.т.г. във Второ Районно управление «Полиция» – Стара Загора е получено съобщение от 60 годишен старозагорец, за това че стъклата на вратите на автомобила му “Опел Корса” със старозагорска регистрация, паркиран на ул. «Братя Жекови» № 38, са счупени. Работата по случая продължава.

На 23.01.т.г. във Второ Районно управление «Полиция» – Стара Загора е получено съобщение от 46 годишен старозагорец, за това че около 12.30 ч. на същата дата спрял лекия си автомобил «Мерцедес», със старозагорска регистрация на ул. «Екзарх Антим I» (северно от магазин «СВА»), като след около 30 мин. открил автомобила си със строшен прозорец на задната лява врата. Старозагорецът констатирал липсата на бизнес чанта, съдържаща бележник, лични документи и преносим компютър. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление «Полиция» – Стара Загора.

Образувано бързо полицейско производство:
На 21.01.т.г. в Първо Районно управление «Полиция» – Стара Загора е образувано бързо полицейско производство срещу 32-годишния Т.Г. от Пловдив за това, че на същата дата в Стара Загора съзнателно е използвал неистински документ – лична карта – пред полицейски служители.

Говорител на ОД МВР: Цв. Рандева
-

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн