Община Казанлък подкрепя лечението на 21-годишния Пламен Начев

STZAGORA.NET

Кметът на община Казанлък Галина Стоянова се срещна с Пламен Красимиров Начев – 21-годишно момче от Казанлък, нуждаещо се от операция на гръбначния стълб за поставяне на импланти на прешлените и за възстановавяне на лявата ръка, която е трудноподвижна. Състоянието на момчето се влошава с всеки изминал ден. Преминало е през ТЕЛК и му e определена степен на нетрудоспособност.

През 2011 г. на Пламен Начев е направена операция в Клиниката по ортопедия и травматология на Университетска многопрофилна болница за активно лечение – Стара Загора. В епикризата е записано, че ще е необходимо поставянето на инструмираща система, която включва 18 транспедикулярни винта и куки за съответната операция. Стойността на такива импланти е между 16 000 и 18 000 лева.

18 000 лева са необходими на Пламен да бъде опериран в болница „Токуда”. Семейството му е социалнослабо и няма възможност да осигури тези средства, а операцията е наложителна, защото заболяването на момчето бързо се задълбочава.

Кметът Галина Стоянова връчи на Пламен Начев първите 1050 лева, необходими за извършване на операцията. Това са средства от дарителската кампания на Община Казанлък „Коледа в Казанлък”.

Пламен Красимиров Начев има открита сметка в ЦКБ – клон Казанлък, но за съжаление в нея няма постъпили средства до този момент.

Всички, които искат да помогнат на едно момче да живее по-добре, могат да подкрепят лечението му, дарявайки средства според възможностите си.

Банковата сметка е:
IBAN: BG44CECB 9790 10B7 8163 00
ЦКБ – клон КАЗАНЛЪК

Телефон за контакти с Пламен Начев: 0885462022
-

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн