Билкозаготвителите подават отчети в РИОСВ до 20 януари 2012 година

STZAGORA.NET

Инж. Пенка Начева, директор на РИОСВ - Стара Загора

РИОСВ–Стара Загора напомня на физическите и юридическите лица с организирани билкозаготвителни пунктове през 2011 година, че трябва да подадат отчет за работата си.

В справката, която е налична на интернет страницата на Регионалната инспекция по околната среда и водите–Стара Загора, билкозаготвителите от Старозагорска, Сливенска и Ямболска области и Община Тополовград трябва да попълнят количествата билки от лечебни растения, които са изкупили, обработили, реализирали или са налични в края на 2011 г.

Срокът, до който следва да се попълни и подаде информацията в Регионалната инспекция в град Стара Загора, съгласно последните изменения на Закона за лечебните растения е 20 януари 2012 година.

При неподаване на отчет или представяне на невярна информация, законът предвижда глоби за физически лица до 1 000 лв., а за юридическите лица –имуществена санкция до 2 500 лв.
-vvv

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн