Какво очакват политиците от Новата 2012 година

STZAGORA.NET
Георги Ранов, председател на Общинския съвет на СДС:

“В личен план – повече здраве и късмет за близките ми. Очаквам кризата да е по-лека и товарът да се разпредели по-равномерно, а не едни да понасят по-голяма тежест. Като общински съветник, искам да работим пълноценно, без драстични противопоставяния, да намираме по-добри и работещи решения за Стара Загора.”

Румен Димитров, председател на ДСБ – Стара Загора:

“Очаквам в общината да се реализира Проектът за интегриран градски транспорт, като максимално се рехабилитира съществуващата мрежа, а не част от парите да отидат за закупуване на нови тролеи и телематика. Иска ми се да се направи и реализира и проект за разширяване на тролейбусния транспорт и тролеите да минават по дължината на цялата ул. “Генерал Столетов”. Така ще се намали замърсяването от автобусите и въздухът ще стане по-чист.
В личен план – радвам се на внука си, искам всички да сме здрави. Синът ми завършва образованието си, пожелавам си да може да се реализира и да продължи напред.”

Халил Летифов, председател на Областния съвет на ДПС:

“Очаква се тежка година. Пожелавам бизнесът да заработи по-добре, защото всички сме зависими от него. На всички хора желая здраве, за да преодоляваме трудностите.”

Михаил Михайлов, общински председател на ПП “Атака”:

“Не очаквам нищо добро, разпадът в държавата ще се задълбочи. Затова пожелавам на всички здраве, за да могат да работят, тук или в чужбина.”

Трифон Митев, председател на Областния съвет на БСП:

“Да има повече човешко спокойствие за близките ми хора, да имат работа. В обществен план се надявам на разведряване в политическата обстановка и на превес на левицата.”
-

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн