Живко Тодоров участва в коледни прояви на ученици и пенсионери

STZAGORA.NET

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров посети благотворителния коледен базар на СОУ „Васил Левски”. Децата от училището, чийто възпитаник е самият той, са изработили коледни картички, новогодишни играчки, сурвачки и сувенири. По инициатива на родителите от училищното настоятелство, които застанаха зад импровизираните щандове, със събраните средства ще бъдат подпомогнати децата на социално слаби семейства, сираците, както и децата с един родител.

Живко Тодоров отнесе със себе си част от сътворената от децата красота, за да я дари по-късно, заедно с коледно дръвче, на коледното тържество на председателите на пенсионерските клубове от Област Стара Загора.

Не е важно на колко години е човек, а какъв е духът му и на колко се чувства – обърна се най-младият кмет на областен град към присъстващите в клуб „Граф Игнатиев”. Млади и възрастни трябва да работим ръка за ръка, за да е градът ни по-хубав, добави той. Председателят на Общински съвет Стара Загора Емил Христов им поднесе пита с пожелание за пълна къща и софра. Двамата бяха единодушни, че „в младите е бъдещето, но ако нямаме уважение към възрастните, нямаме бъдеще”. Там, където можем да помогнем и откликнем, винаги можете да разчитате на нас, обещаха те на възрастните хора, които ги изпратиха с песен.
-

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн