Пикадили намалява цените в супермаркетите и кварталните магазини

STZAGORA.NET

Търговската верига се възползва от силата на Делез Груп, за да отговори на изискванията на българския потребител

Пикадили намалява цените на продукти от всички основни стокови групи. Новите цени са валидни от 17 ноември и отразяват един от основните приоритети на Делез Груп за предлагане на достъпни продукти, които са здравословни, безопасни и с високо качество. Значително по-достъпни стават продуктите, формиращи потребителската кошница на българина – прясно месо и месни продукти, млечни продукти, плодове и зеленчуци, прясна риба, замразени храни, основни храни, захарни изделия, напитки и детергенти.

“Един от основните елементи в стратегията на Делез Груп е растеж чрез конкурентни цени. Нашата стратегическа цел не е да сме най-големият търговец на пазара, а най-добрият. Това означава оптимална комбинация от достъпни цени, висококачествени продукти и уютна атмосфера на пазаруване за всички компании в рамките на Делез Груп. Точно това искаме да постигнем и в България, затова решихме да намалим цените в супермаркети Пикадили и удобните магазини Пикадили Експрес,“ коментира Ерикян Лантинк, главен оперативен директор на Пикадили.

“След анализ на покупателните навици на нашите клиенти, стигнахме до извода, че трябва да намалим цените на продукти от основните стокови групи, включително на най-търсените артикули и на тези за ежедневна употреба. Така всяко семейство, което пазарува в Пикадили, ще усети облекчение на месечния си бюджет. Наясно сме, че това, което клиентите ни търсят в момента, са още по-достъпни цени, зад които стоим с огромно разнообразие от продукти,” допълни г-н Лантинк.

За улеснение на клиентите новата ценова политика в Пикадили е лансирана с името “Цените се топят”. Всички продукти с намалени цени вече са ясно обозначени в обектите на Пикадили по специален начин. Стандартните промоции и намаления в търговската верига – седмични, сезонни и празнични – ще продължат.

За Пикадили:
Пикадили е верига супермаркети с над 15-годишна история. В началото на 2011 г. международната група за търговия с хранителни стоки Delhaize Group обяви споразумение за придобиването на 100% от дяловете на Делта Макси Груп и по този начин Пикадили стана част от белгийската компания. Успешната стратегия на „Делез груп“ е основана на съчетанието на силните страни на Групата с локалния подход за продажба на дребно на хранителни продукти. В своята дейност „Делез груп“ винаги се е борила да бъде лидер на пазара, предлагайки висококачествени продукти на изключително конкурентни цени. Магазините на Пикадили са изградени съобразно световните тенденции в оборудването и технологията на обслужване. Веригата разполага с 41 обекта в единадесет града – София, Варна, Бургас, Велико Търново, Ловеч, Стара Загора, Видин, Пловдив, Ямбол, Габрово и Русе, от които 27 супермаркета, 13 обекта от типа corner shop с марката „Пикадили Експрес” и 1 хипермаркет „Темпо”.
-

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн