Откриха за втора поредна зима ледената пързалка пред Парк-мола

STZAGORA.NET
Сто деца и тийнейджъри бяха първите, които днес влязоха да карат кънки с безплатни билети на вече познатата на старозагорци от миналата година ледена пързалка пред Парк-мола в Стара Загора. Събитието тръгна, водено от Ледената кралица и Снежния човек, с майсторски изпълнения на млади фигуристи от клуб “Славия” (сред които блестеше снажният Игор Зайцев от Екатеринбург и с приветствие от страна на управителя на Парк-мола Милош Самуилов.

Новият сезон на ледената пързалка бе открит от управителя на Парк-мол "Стара Загора" Милош Самуилов.

Пързалката с площ 600 кв.м и размери 20х30 метра ще остане в Стара Загора до 15 март. Тя ще е отворена от 10.30 часа до полунощ. Работното й време е разделено на сесии от по два часа, всяка от които завършва с половин час машинно лъскане на леда, така че за пързаляне остава час и половина. Билетите са по 5 лв., плюс 2 лв. такса за ползване на кънки.

Парк-мол “Стара Загора” кани старозагорци и гостите на града отново на 26 ноември, когато ще бъде запалена коледната елха и ще бъде обявен изключително атрактивен конкурс, чиято тайна се пази зорко от организаторката Мирослава Нойкова за разкриване в самия ден на събитието.

Първият старозагорски мол се справя добре в годините на криза, съобщи Милош Самуилов. Заети са 95% от търговските му площи, а отлично балансираният търговски микс на Парк-мола продължава да пълни магазините му с клиенти.

-

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн