Маскирани ограбиха бензиностанцията на “Петрол” до СБА

STZAGORA.NET
На фаталната дата 11.11.2011 вечерта е била ограбена бензиностанцията на “Петрол” на източния изход на Стара Загора в посока Нова Загора, съобщиха от полицията.

Сигналът за грабежа е дошъл около 22.43 ч. в Първо районно управление «Полиция» – Стара Загора след задействан паник-бутон на бензиностанцията.

Униформените констатирали, че около 22.30 ч. в бензиностанцията влезли трима маскирани, единият от които заплашил с пистолет 34-годишната продавачка в обекта, като ограбили оборотната сума от 234 лв., съхранявана в чекмедже и 130 лв. лични пари, собственост на продавачката, съхранявани в портмонето й.

Преди да отнемат парите, нападателите завързали жената с тиксо във вътрешно помещение на бензиностанцията. Извършителите на грабежа се издирват по описание от служители на Първо районно управление «Полиция» – Стара Загора.

По обяд вчера за извършен над него грабеж е съобщил в полицията и 21-годишен старозагорец. Той е бил нападнат посред бял ден – около 12.30 ч., в района на Станционната градина от трима непознати мъже, които го съборили на земята и след нанасяне на удари в областта на лицето са му отнели портфейл, съдържащ сума от 60 лева, лични документи и карти за вериги магазини. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление «Полиция» – Стара Загора.

Цв.Рандева, говорител на ОД МВР
-

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн