ГЕРБ финализира кампанията си в Раднево с концерт

STZAGORA.NET

На 19 октомври ПП ГЕРБ в Раднево финализира предизборната си кампания с интересен концерт. В него градуса на настроението поддържаха известните изпълнители Константин и Андреа.

На сцената пред централния площад граждани и гости на събитието посрещнаха с бурни овации кандидата за кмет на общината д-р Юлиан Илчев, заедно с всички кандидати за общински съветници.

„Приятели от общината, призовавам ви, с високо вдигната глава и чиста съвест, да ме подкрепите с бюлетина № 2, за да продължим започнатото заедно през следващите 4 години. Искам да споделя нещо с всички вас – кандидатирам се за кмет с целия си професионален и човешки потенциал, ЗАЩОТО ВИ ОБИЧАМ”, бе част от обръщението му.

Категоричната си подкрепа за д-р Илчев лично заяви и депутатът от старозагорския избирателен район Недялко Недялков, който е член на парламентарната комисия по енергетика. Народният представител от ПП ГЕРБ акцентира, че започва изграждането на два нови енергоблока в ТЕЦ “Марица-изток 2″ ЕАД, с което ще се създадат нови работни места и се очаква до 4% спад на безработицата в община Раднево. Г-н Недялков поясни, че след завършването на ЛОТ 2 на АМ „Тракия” ще бъде приоритетно ремонтиран и пътят Раднево-Стара Загора.
-

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн