Кандидатът за кмет на Стара Загора от ПП ГЕРБ Живко Тодоров се срещна с международни наблюдатели от ОССЕ

STZAGORA.NET

Кандидатът за кмет на Стара Загора от ПП ГЕРБ Живко Тодоров се срещна с международните представители на изборния процес у нас от Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ) – г-жа Чезира Дамяни и г-н Михаил Саркели. Те са част от екипа, който правителството покани в България, за да наблюдава в дългосрочен план прозрачността на президентските и местните избори.

На английски език в разговор, продължил близо час, Живко Тодоров запозна наблюдателите с политическата ситуация в Стара Загора и с позитивната кампания, която води. Той подчерта, че разчита основно на срещите с хората, на кампанията лице в лице, а не на билбордове и плакати, които по принцип правят лошо впечатление, когато са разлепени из целия град.

“Водим различна, динамична и креативна кампания, която е в близост до хората, и това ни отличава от останалите политически сили”, категоричен бе Живко Тодоров.

Младите хора в листата на ПП ГЕРБ, както и жените на избираема позиция също бяха сред темите на разговора.

Г-жа Чезира Дамяни прояви интерес и към медийната среда в Стара Загора и обвързаността на някои от кандидатите за кметове с конкретни електронни медии.
-

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн