Бойчо Биволарски: ГЕРБ уби бизнеса в Стара Загора и България

STZAGORA.NET

Доц. Бойчо Биволарски

„Община Стара Загора е умалено копие на разрухата и нищетата в цялата страна след двегодишното управление на ГЕРБ. С тази разлика, че при нас некадърното управление на ГЕРБ продължава вече четири години.”

Това заяви на среща с представители на бизнеса кандидатът за кмет на Стара Загора от БСП Бойчо Биволарски. „ГЕРБ буквално уби бизнеса в Стара Загора и България и в това вече никой не се съмнява. Имам приятели и познати от почти всички сфери на икономическия живот и нито един от тях не е оптимист за бъдещето при това управление. По думите му всички – от малкия търговец до големия предприемач са единодушни, че ситуацията в България вече става нетърпима.

“В условия на криза е недопустимо да се вдигат данъци, такси и наеми за бизнеса, защото от това губим всички, цялото общество. Закриват се работни места, а зад всяко работно място стои една човешка съдба”, категоричен бе Биволарски.

Той опроверга тезата, че един кмет няма достатъчно правомощия да влияе на бизнес-средата и инвестициите в своя град. „Първият ми и основен приоритет ще бъде съживяването на икономиката на града ни. И да върна тук младите хора. Не е вярно, че кметът няма достатъчно правомощия. Ще видите, че съм прав, още в първите месеци на мандата”, отбеляза Бойчо Биволарски.

„Вярвам в прагматизма на старозагорци. Ежедневно получавам подкрепа от хора и организации, които никога не са били симпатизанти на БСП. За тези хора е ясно, че не е важен цветът на котката, важното е да лови мишки”, каза Бойчо Биволарски. „Всички българи трябва да разберат, че ако на този вот гласуват с номер 8 за президент и кмет, то пътят за предсрочни парламентарни избори е открит и с това ще се сложи край на разрухата в България”, заяви Бойчо Биволарски.
-

социални бутони

2 коментари on “Бойчо Биволарски: ГЕРБ уби бизнеса в Стара Загора и България”

  • Десислав wrote on 7 октомври, 2011, 17:13

    Закриват се работни места, а зад всяко работно място стои една човешка съдба -> Ще се разплача след малко. Биволарски – с клишета не се печелят избори.

  • Борис wrote on 8 октомври, 2011, 22:13

    Това е самата истина. Хората вече стигнаха дъното. Никой не говори за социална политика. Никой от правителството не пита хората в България с какви доходи живеят, а за едно явление, наречено експлоатация, никой не споменава. Работим за жълти стотинки. Вече станахме за подигравка пред другите европейски нации.


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн