Опитаха да подкупят директор от Мините

STZAGORA.NET
Жена е опитала да подкупи с 2000 лева директора на Дирекция “Човешки ресурси” в “Мини Марица-изток” ЕАД, за да бъде назначен синът й на работа във въгледобивното дружество. Сигналът за подкупа е подаден на 20 септември т.г. около 17.00 часа в Районно управление “Полиция” – Раднево. Установено е, че при излизане на директора от административната сграда на дружеството е бил пресрещнат от 50-годишната К.М. от с. Полски Градец, общ. Раднево, която подхвърлила в колата му плик със сумата от 2000 лв., за да получи синът й назначение. Жената е била отведена в полицията за изясняване на детайли по случая. Образувано е досъдебно производство.

Към настоящия момент в “Мини Марица-изток” ЕАД работят 7183 души, а средната заплата след увеличението е около 1500 лева. Овакантените места там се заемат след вътрешно преразпределение от служители на Мините, а свободни работни места се обявяват само в краен случай.
(СН)
-

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн