“Брикел” обяви цените на брикетите и парното за новия отоплителен сезон

STZAGORA.NET
Цех „Топлофикация” на „Брикел” ЕАД реализира в срок предвидените ремонтни работи по топлофикационното трасе. Те ще приключат до 30 септември, след което дружеството ще има готовност за осигуряване на топлинна енергия за потребителите на тази услуга, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Отоплителният сезон ще стартира през октомври при отчитане на средноденонощни температури в три последователни дни, по-ниски от +12 C°.

Цената на топлинната енергия за абонатите на „Брикел” ЕАД през новия отоплителен сезон ще бъде 56,77 лева за мегаватчас без ДДС. Тя е определена с Решение № Ц-21/29.06.2011 година на ДКЕВР.

Цената на насипните брикети, закупени на място в „Брикел” ЕАД, е до 175 лв. за тон с ДДС, а пакетираните струват 195 лева за тон.

Дружеството ще продължи да осигурява и през новия отоплителен сезон безвъзмездно парно отопление за учебните заведения и социалните структури в община Гълъбово. Решението е част от корпоративната социална политика на „Брикел” ЕАД, насочена към хората в региона.
-vvv

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн