От листата на ГЕРБ отпадат емблематични имена

STZAGORA.NET
Ръководството на ПП ГЕРБ в Стара Загора представи регистрираната в ОИК листа с кандидатите за общински съветници на партията. Списъкът е пълен, в него са включени 51 души – толкова, колкото са и местата в ОбС. Прави впечатление, че от досегашния състав на съветниците от ГЕРБ са отпаднали емблематични имена като адвокат Антоанета Масленска и Марияна Димова от фирма “Мираж”.

Водач на листата е председателят на общинската организация на ГЕРБ в Стара Загора Емил Христов. На второ място е организационният секретар Пламен Йорданов. Трети е координаторът на ГЕРБ за селата в общината Иван Велев. На 4-то и 5-то място са водачката на групата общински съветници на ГЕРБ в досегашния съвет инж.Румяна Присадашка и досегашният председател на съвета Тенчо Руканов.

На следващите 10 места, до 15-то, са Дарина Гайдарова – учител във 2-ро ОУ, Павел Хаджийски – юрисконсулт в ТЕЦ “Марица-изток 2″, Христо Бонев – пенсионер, инж. Светлана Иванова – управител на “Аутотех-Стара Загора” ЕООД, Стефан Анков – адвокат, Николай Диков (председател на Младежкия ГЕРБ в общината), Мариана Кръстева – гл. секретар на Областната администрация, Христо Недялков – бизнесмен, доц.д-р Христина Милчева – зам.-директор на Медицинския колеж при Тракийския университет и Гино Гинов – главен специалист в Административно бюро “Железник” – Стара Загора. Средната възраст на първите 15 в листата е 47 години.

“В новия съвет очакваме да вкараме минимум 15-16 души”, коментира депутатът и областен координатор на ГЕРБ Живко Тодоров.

През 2007 г. групата на ГЕРБ стартира с 15 съветници – 13 от партията плюс двама представители на ВМРО-БНД – Кристиян Петков и Антон Андонов, които впоследствие се отделиха, обидени от незачитането на предложенията и инициативите им, а на тяхно място към групата се присъедини бившата атакистка Дарина Гайдарова. Така ГЕРБ приключва в момента мандата с 14 съветници.
-

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн