ТЕЦ “AES Гълъбово” дари на 114-те първокласника в общината раници, пълни с учебни пособия

STZAGORA.NET

Рой Рийд

ТЕЦ „Ей И Ес Гълъбово” дари за първия учебен ден на всеки от 114- те първокласника в община Гълъбово раница, оборудвана с учебни пособия, съобщиха от пресцентъра на централата. Дарението е израз на вече станалото традиционно сътрудничество на компанията с местните училища.

“Подобряване качеството на образованието на територията на общината е една от основните програми от корпоративната социална политика на “ЕЙ И ЕС Гълъбово”, дейностите по която са резултат на съвместната работа и диалог между “ЕЙ И ЕС Гълъбово” и експертите от отдел “Образование” и директорите на учебните заведения в общината”, пише в своето писмо до директорите на училищата Рой Рийд, директор на централата. Програмата за социална отговорност на ТЕЦ „Ей И Ес Гълъбово” изразява желанието на компанията да бъде полезна на местната общност и да подпомага развитието на региона.

Това е поредна инициатива на компанията за 15 септември и е символ на ангажиментите, които “Ей И Ес” поема за дългосрочно партньорство с местните институции.
-vvv

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн