Поразителна комуникация с Общината в ХХI век

STZAGORA.NET

Този стар соцавтомобил, кротнал се на тротоара на ул.”Васил Левски” до пресечката с ул.”Георги Кюмюрев” в Стара Загора, предизвика смях у старозагорци с окачените по него многобройни известия. Първото от тях (оранжев стикер) е на Община Стара Загора и представлява предизвестие за преместване на излязлото от употреба МПС. Документът е с дата 12 август т.г. и предупреждава собственика, че срокът за доброволното изпълнение е 14-дневен. Вчера медията ни прочете няколко саморъчно написани отговора, окачени на МПС. В първия се съобщава дословно, че: “Колата ще бъде преместена след оглед на I РУ на МВР, по жалба No 116 45 от 22.08.2011 г.”, и за това били уведомени двама служители от звено “Общинска полиция” и “Екоконтрол”. Вторият отговор е с днешна дата и гласи: “Колата ще се мести днес, 30.08. Отиваме за гуми и джанти”.

До 16 часа днес (тоест четири дни след изтичане на крайния срок на предизвестието) собственикът на МПС-то не беше се върнал с гумите и джантите, а излязлото от употреба возило принуждаваше пешеходците да го заобикалят по пътното платно.

Йовка ВЕЛИКОВА
-vvv

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн