ПП ”ГЕРБ” – Стара Загора стартира кампанията „Кажи кое е важно за теб!”

STZAGORA.NET
ПП ”ГЕРБ” – Стара Загора стартира кампанията „КАЖИ КОЕ Е ВАЖНО ЗА ТЕБ!”. Oт 1 до 16 септември мобилна шатра ще бъде разположена на четири ключови места в града. В нея всеки гражданин ще има възможността да отправи своите предложения за развитието на общината през следващите четири години, за приоритетите в работата на Общински съвет – Стара Загора и на общинската администрация.

В шатрите гражданите ще могат да разговарят с кандидата за кмет на Стара Загора от ПП ”ГЕРБ” Живко Тодоров, общински съветници и членове на ръководството на партията.

Всички направени предложения ще бъдат обобщени до 23 септември, когато започва предизборната кампания за местните избори. Най-добрите от тях ще бъдат включени в програмата за управление на ПП ”ГЕРБ” в Стара Загора.

Мобилната шатра ще бъде поставена на следните места в града:

- От 01.09 до 07.09 (включително) – югоизточен ъгъл на парк „Пети октомври” (Градската градина);
- От 08.09 до 10.09 (включителнo) – пред сградата на „Булбанк”, до парк „Алана”;
- От 11.09 до 14.09 (включително) – кв. „Железник”, срещу спирката на тролейбусното обръщало;
- От 15.09 до 16.09 (включително) – кв. „Казански”, автобусна спирка „Билла”.

-

социални бутони

5 коментари on “ПП ”ГЕРБ” – Стара Загора стартира кампанията „Кажи кое е важно за теб!””

  • Борис wrote on 26 август, 2011, 0:45

    Не се натягайте толкова господа. Този пьт няма да ви се отвори парашута. Видяхме какво направи ГЕРБ и Светлин Танчевия екип за четири години. Знаете ли, че в Общинската администрация е пренаситено с “наши момчета и момичета”? Има и служители, които в свидетелството им за сьдимост пише…..ОСЬЖДАН…..,но какво от това, важното е да са марионетки на Бойко Борисов. А Живко…..пьрво да се погледне в огледалото и сам да прецени, дали е подходящ за кмет на 150 хиляден град. А …..НАЙ-ВАЖНОТО …. е джобовете на хората да са пьлни, нещо, което *** Бойко Борисов не може да осьзнае.

  • Ivan Petrov wrote on 26 август, 2011, 5:47

    Къде бяхте през тези 4 години, през които управлявахте Ст. Загора? Казано честно искам да си отидете от властта и повече да не се връщате, защото сте вредни за БЪЛГАРИЯ!

  • Патриот wrote on 28 август, 2011, 16:52

    ГЕРБ върви по същите стъпки , както и НДСВ . Вече имат половината гласове спрямо парламентарните избори и стремоглаво се плъзгат надолу. Никакви радикални реформи , все същите простотии в парламента и по областите . Не видяхме например взети лицензи на мобилни оператори , енергийни дружества , радикални мерки като намаляване на депутатите на 180 или по-малко, не видяхме нито един осъден политик или висш съдия . Какво да кажем пък за мерките за спиране на емигрирането на малдите от България – една бомба със закъснител , която зловещо цъка и застрашава даже националната сигурност. Какво на с премахването на плоския данък или данъчните облекчения за млади семейства ??? Докога ГОСПОДА ! Писна ни от ВАС !

  • Peter wrote on 28 август, 2011, 18:20

    ДНЕС ГЕРБ ПРОВЕЖДА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ГЕНОЦИД в историята на България в последните 22 години и е поредна гавра с хората и потъпква достойнството и генерира най- голямата безработица . Попредната и най- голяма подигравка с доверието на своите избиратели и цял един търпелив народ . Търпелив и до кога………….

  • НАИВЕН wrote on 28 август, 2011, 18:39

    Обещанията на ГЕРБ се оказаха един голям балон
    За половината си мандат правителството начело с премиера Бойко Борисов е направило около 400 публични обещания за различни проекти и реформи, от които са изпълнили едва около 10%.
    МВР шефове на хранилка при фирми-монополисти
    Kъде останаха обещанията на Цветанов и ГЕРБ за тотална
    борба с корупцията,
    шуробаджанащината и сделките под масата?
    Нови висоти в абсурда достигна вътрешното ведомство, след като в справка, изготвена от самото МВР, стана ясно, че фирми са били “абонирани” да правят дарения на министерството.
    Докато министър Симеон Дянков прави гръмки, самонадеяни изявления колко по-добре сме били от Съединените щати във финансово отношение и разсмива публиката, инфлацията у нас скочи над 10 процента, безработицата – още повече.
    Нова вълна от престъпления връхлетя страната и ни напомни началото на 90-те години, когато българският криминален преход се оказа двойник на бандитския разгул в Чикаго в края на 20-те години на миналия век. Престъпниците вилнеят, защото държавата е в кома
    Финансовите кръвопийци на България – чуждите монополисти, които изпомпват милиарди от “богатата” ни страна, се оказаха ортаци на управляващата партия ГЕРБ.


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн