Баскетболистите на Берое ще разпускат в „Калиста” на Баните

STZAGORA.NET
От Мария Златарова - beroebasket.com

Хотел "Калиста" в Старозагорските минерални бани - интериор.

Спа хотел Калиста е един от новите партньори на БК Берое. Отборът ще има възможност два пъти в месеца да се възползва от услугите на луксозния комплекс.

Спа хотел Калиста се намира в курорта Старозагорски минерални бани, разположен на южния склон на Сърнена гора, на 12 км от град Стара Загора. Съчетанието от чист въздух, минерална вода с лечебни свойства и прекрасните условия, които предоставя комплекса са предпоставка състезателите на Берое да отдъхват пълноценно след тежките натоварвания.

Хотел "Калиста" на Старозагорските минерални бани - външна фасада и градина.

Хотелът разполага с игрища за футбол, волейбол и тенис на корт, както и с фитнес зала, оборудвана с последно поколение уреди, където момчетата ще могат да се забавляват и същевременно да поддържат форма. Беройци ще ползват основно услугите на спа центъра, който разполага с два басейна с топла минерална вода – с размери на големия 20 метра дължина/10 метра широчина и дълбочина 165 см, 3 вградени хидромасажни зони, водни ефекти и воден гейзър.

За доброто възстановяване на баскетболистите ще се грижат висококвалифицирани физиотерапевти, рехабилитатори и кинези терапевти. Възпитаниците на Георги Младенов ще могат да се възползват и от всички видове сауни и парни бани, с които разполага спа центъра. Изключително доволен изпълнителният директор на клуба Васил Кифев сподели лаконично: “Това е райско място! Всички сме доволни! Няма нужда от повече коментари!”
-

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн