Магазин BILLA – с нова визия от днес

STZAGORA.NET

Софийски магазин в Люлин и първата старозагорска BILLA са реконструирани с акцент върху свежите отдели

От днес клиентите на два супермаркета BILLA ще пазаруват в още по-удобни и функционални магазини. Промените са в посока асортимент, модерно оборудване за запазване на свежестта на продуктите и лесна ориентация.

BILLA в Стара Загора на ул. Капитан Петко Войвода 20 и BILLA в софийския квартал Люлин, на бул. Царица Йоана 72 са реконструирани и имат нова визия и промяна при разпределението на всички продуктови групи с акцент върху пресните отдели – пекарна, деликатеси, плодове и зеленчуци и месо.

Свежите отдели са основен приоритет на BILLA – голямото разнообразие от зеленчуци и плодове е с гарантиран произход и отговаря на най-високо качество. Ежедневно зарежданите отдели за топъл хляб, деликатеси и месо, транжирано в BILLA са гаранция, че клиентът осигурява най-прясната храна за трапезата си.

Освен новата визия и подредбата на артикулите има ново оборудване, осигуряващо удобство на клиента, повече свободно пространство, лесен достъп и светлина. Различните отдели предлагат още по-богат асортимент, удобство и по-добро обслужване.

Зоната за прясно изпечен хляб и хлебни изделия е разширена и с по-голям асортимент не само хлебчета, но и закуски, излизащи парещи всеки ден между 8 и 11 часа, за вкусен и свеж старт на деня. Хлябът вече се намира в близост до касите на магазина и така продуктите са все още топли, когато клиентите си тръгват.

Зоната за деликатеси вече е „островен тип“. Увеличен е асортиментът и има богат избор от храни, които са готови за консумация и улесняват клиента.

В зоната за месото има подобрения за запазването на вкусовите качества на месните продукти с нови енергийно ефективни витрини и прецизно температурно съхранение.

Зоната за плодове и зеленчуци има разположение на 3 нива за по-лесен достъп и обновена подредба според спецификата на продуктите. Приятно усещане създава пространството за разминаване и наличната информация за полезно съдържание като витамини и др. Обърнато е специално внимание на температурния режим за запазване на свежестта на продуктите.

Като жест на специално внимание към лоялните клиенти на веригата, които притежават BILLA card, заедно с новия облик, в рамките на 4 седмици в тези два супермаркета ще има атрактивни приложения към основната брошура. За първата седмица всеки ден от четвъртък до сряда (25-31.08) ще бъде в сила 25% намаление за определена продуктова група, ако бъде закупена с картата за бонус-точки на веригата. Отстъпката е валидна само за посочения в специалната брошура ден и в тези два магазина. Стартът в четвъртък се дава от всички плодове и зеленчуци, в петък и събота с отстъпка са всички консерви, в неделя – всички шоколади, в понеделник идва ред на бирите, във вторник – на бебешките пелени и в сряда (31.08) – на перилните препарати. През останалите 3 седмици ще бъдат представени нови предложения, специално селектирани за клиентите на двата реновирани супермаркета.

Двата обекта се преобразуват в търговски комплекси, тъй като на територията на BILLA Люлин скоро ще отвори врати магазин от немската верига за обувки Дайхман, а от септември при BILLA в Стара Загора с търговска площ 1000 м2 клиентите ще могат да пазаруват и в новопостроения магазин на веригата “Мосю Бриколаж”.

__________

REWE International е пазарен лидер в Австрия в сектора на търговията на дребно с козметични и хранителни продукти и е един от най-големите работодатели в страната. В Австрия и в други страни броят на служителите на REWE International възлиза на 67 797, наети в около 3 600 магазина. През 2009 г. общият оборот на компанията нарасна до 11,55 млрд. евро.

Компанията е част от немската REWE Груп, един от европейските лидери в търговията и туризма. В момента за REWE Груп работят 326 000 служители в 16 европейски страни в около 15 500 магазина, осигурявайки оборот от около 50,9 млрд. евро.

От своята централа във Винер Нойдорф, Долна Австрия, REWE International управлява търговските фирми BILLA, MERKUR, PENNY, BIPA и ADEG в Австрия, както и много собствени марки. Компанията е активна и в туристическия бранш чрез BILLA Reisen, JAHN REISEN, MERKUR Ihr Urlaub и PENNY PACK’N’GO. В същото време REWE International развива успешен бизнес и в сегмента на супермаркетите в Италия и в седем страни от Централна и Източна Европа: България, Хърватска, Чехия, Румъния, Русия, Словакия и Украйна.

BILLA Bulgaria
В България компанията навлиза през 2000 г. с откриването на първия си супермаркет на 5 октомври в София. Към момента компанията е открила в България 85 магазина, 21 от които в столицата. Поддържането на високо качество, достъпни цени и богат асортимент е най-важното правило, към което BILLA неизменно се придържа.

Фирмата активно развива и собствената си марка clever, която като съвкупност цена-качество няма конкуренция на българския пазар.

През тази година BILLA пусна и втора собствена марка MY, която предлага пълен асортимент от козметични продукти за лице, тяло и коса.

BILLA България е сред най-големите чуждестранни фирми у нас, като е осигурила над 4000 работни места в различни градове на страната.

-

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн