Румен Христов: Фокусът ми ще е икономиката на страната

STZAGORA.NET

Румен Христов и Любка Иванова, областен лидер на СДС, на днешния брифинг в БТА..

“Моят фокус – и в кампанията, и като президент, ако бъда избран, ще е икономиката на страната. България покри всички поставени й критерии, но ние живеем зле и това се дължи на липсата на работеща икономика”, каза в Стара Загора кандидат-президентът на Синята коалиция Румен Христов.

Той увери, че възнамерява да посвети голяма част от мандата си за подобряване на условията на развитие на икономическата среда у нас и подобряване на благосъстоянието на българските граждани.

Румен Христов акцентира върху възможността България да развие поклонническия туризъм покрай уникалните си църкви и манастири, ако бъде осъществен лесен достъп до тях и онези, които са с висока историческа стойност, бъдат реставрирани.

“Относно това, кой ще бъде моят вицепрезидент, ще кажа, че се обсъждат 3-4 имена, но тъй като преговорите продължават, няма да ги съобщя сега. Но в края на август или началото на септември вицето ще бъде оповестено и той ще бъде сериозен човек”, обеща синият кандидат-президент.

“С ОДС сме на финала на постигането на договореност и подписване на споразумение с партиите от ОДС. Същевременно водим преговори с Българския демократичен форум, Съюза на репресираните, две партии на зелените и с “Новото време и аз се надявам, че ще успеем да обединим максимален брой десни партии зад моята кандидатура”, каза още Румен Христов.
-

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн