ПП ГЕРБ цепела групата на “Атака”

STZAGORA.NET

Михаил Михайлов

Председателят на групата старейшини от “Атака” в старозагорския Oбщински съвет Михаил Михайлов обвини председателя на съвета Тенчо Руканов, че с действията си целял да разцепи групата на националистите. Пред репортер на “Старозагорски новини” Михайлов заяви, че Руканов агитирал членове на неговата група да участват в изнесеното заседание на Съвета в Несебър, срещу което “Атака” категорично беше против.

По думите на Михайлов Тенчо Руканов се обадил в късните часове преди заседанието на общинския съветник от “Атака” Таня Михайлова, като й предложил свой превоз до черноморския град. Михайлов каза, че същото обещание Руканов е направил и на общинския съветник от червената коалиция Стефан Пенев. По този повод той цитира думите на партийния си водач Волен Сидеров, според когото ГЕРБ не играел джентълменски и на подкрепата отговарял с подлост.

Проверка на нашата медия установи, че на въпросното изнесено заседание са присъствали 27 общински съветници, така че ако Пенев и Михайлова не бяха пристигнали, то нямаше да може да се състои поради липса на кворум. Пред медията ни обаче Руканов категорично отрече да е оказвал какъвто и да е натиск върху двамата споменати от лидера на “Атака” старейшини. Той заяви, че Таня Михайлова е дошла на изнесеното заседание със собствената си кола, а Стефан Пенев – с кола на “Нова сила”. Двамата общински съветници не бяха открити за коментар.

Иван ПЕТРОВ
-

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн