И Стопанската камара подкрепи Дамян Георгиев за кмет на Стара Загора

STZAGORA.NET

Дамян Георгиев

На свое заседание Управителния съвет на Стопанска камара – Стара Загора е взел решение решение да подкрепи кандидатурата на г-н Дамян Желязков Георгиев за независим кмет на Стара Загора, съобщи председателят на Управителния съвет на камарата Спас Спасов.

Мотивите за оказаната подкрепа са в две направления, пише в изпратеното до медиите прессъобщение:

Първо – предизборни насоки за развитие на града:

Като работодателска организация приветстваме намерението на Дамян Георгиев за привличане и задържане на млади специалисти в града, усилията, които ще положи за предоставяне на по-добра среда за развитие на малкия и среден бизнес. Твърдо ще подкрепим усилията му за подобряване на инфраструктурата, проблемите с транспортната схема на града, екологичните пролеми на жителите на града. УС на Стопанска камара – Стара Загора ще предостави свои специалисти и експерти за разработване на конкретна предизборна програма в тези направления и начините за тяхното реализиране.

Второ – личностни и делови качествана кандидата:

Дамян Георгиев е дългодишен член на Контролния съвет на камарата. През тези години ние работим съвместно в подкрепата и реализирането на повечето програми и проекти на Стопанска камара. Годините на съвместна работа ни дават основание да бъдем гаранти относно деловите и личностните му качества.

Компетентност и амбициозност – не само като юрист, специалист по търговско право, но и неговото конкретно участие в редица фирми от сферата на производството, търговията инвестициите го отличават от всички досегашни кметове на града. Като човек, роден и израснал в града, Дамян Георгиев познава стопанските субекти, амбициозен е в делата, с които се заема. Четири години като общински съветник са достатъчно време за опознаване проблемите на Общината и кадрите, които работят в нея.

Работоспособност – от неговата визитка е виден големият обем и разностранност на задачите, които ежедневно решава – участие в производствена, инвестиционна и търговска дейност. Дейности, свързани със спорта, медиите, социалната сфера като председател на Червения кръст в Стара Загора.

Контактност и отзивчивост – всички работници, служители, бизнесмени и колеги, работили с него, могат да потвърдят деловите му качества и готовност за решаване на проблемите на отделната фирма или личност.

Безкористност – Управителният съвет на Стопанска камара, на която Дамян Георгиев е повече от 10 години член, потвърждава неговата почтенност, безкористност и коректност. Уверени сме, че ако бъде избран за кмет, той ще бъде гарант за прозрачност и честност в дейноста си.

* * *

В дните след 9 май, когато инициативен комитет издигна  независимата кандидатура на Дамян Георгиев, тя бе подкрепена най-напред от Земеделския народен съюз, а след това и от Съюза на патриотичните сили “Защита”. Решението на УС на Стопанската камара в Стара Загора е третата поредна подкрепа за 43-годишния кандидат-кмет.
-

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн