Откриват фабрика за капачки в Казанлък

STZAGORA.NET
Компанията “Гуала Клоужърс Груп” чрез нейните фирми “Гуала Клоужърс България” и “Гуала Клоужърс Тулс” ще открие в петък в западната индустриална зона на Казанлък нова модерна фабрика за производство на капачки за хранително-вкусовата, фармацевтичната и козметичната промишленост. Официалната церемония по откриването е насрочена за 10 часа и участие в него ще вземе кметът на Казанлък Стефан Дамянов.

С новата фабрика компанията разширява своята дейност на територията на общината, влага сериозни инвестиции и разкрива нови работни места, а Казанлък става част от световното семейство на “Гуала Клоужърс Груп”, която развива своя бизнес на пет континента – има 28 производствени предприятия в 16 страни и търговска мрежа в 60 страни.

“Гуала Клоужърс България” е специализирана в производството на дозатори за хранително-вкусовата промишленост, а “Гуала Клоужърс Тулс” предоставя инструменталното оборудване за заводите на групата в целия свят. (СН)
-

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн