За броени часове казанлъшките криминалистите заловиха убиец

STZAGORA.NET
За броени часове криминалисти от РУ “Полиция” – Казанлък откриха извършителя на убийство в с.Крън.
Съобщението за смъртта на 71-годишен самотно живеещ мъж е получено в полицията на 23 май т.г. около 18 часа. Обадил се е кметът на селото, след като местни жители намерили безжизненото тяло. При извършения оглед по трупа били открити множество следи от нанесен побой.

След предприетите оперативно-издирвателни мероприятия, около 8 часа на 24 май криминалистите са заловили извършителя на деянието. Това е 34-годишният М.С. от същото село, многократно осъждан, без постоянен адрес. М.С. е бил задържан в частен двор в селото.

В хода на разследването е установено, че на 20 май след употреба на алкохол той отишъл в дома на възрастния мъж, когото познавал от години. Между двамата възникнал конфликт, при който М.С. нанесъл на домакина множество удари с ритници, юмруци и метална тръба. След това претърсил жилището му за пари и ценности и като не открил нищо, пренощувал в къщата на убития. На сутринта излязъл, затворил вратата на стаята, завързал входната врата на двора и се укрил.

На извършителя е повдигнато обвинение за убийство и се очаква прокуратурата да му наложи постоянна мярка за неотклонение “Задържане под стража”. (СН)
-

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн