Внучка на казанлъшки кмет – двойничка на Мишел Бонев

STZAGORA.NET

Симона

Внучката на покойния вече кмет на столетието на Казанлък Станчо Коев – 21-годишната Симона Бориславов Коева, има поразителна прилика със скандалната Драгомира Янева – българска актриса и режисьорка, известна още като Мишел Бонев.

Името на Мишел нашумя в България с премиерата на нейната лента “Сбогом, мамо” – автобиографичен филм за отношенията между майка и дъщеря.

Сексапилната и атрактивна българка стана известна и покрай скандала през септември миналата година с поетите разноски на министъра на културата Вежди Рашидов за участие в кинофестивал във Венеция, където филмът на Бонев получи наградата “Action for women” на Съвета на Европа по време на 67-то издание на кинофестивала.

Приликата на казанлъшкото момиче с италианската актриса е поразителна, установява всеки, имал възможността да сравни фотоси на хубавиците.

Самата Симона не крие, че е изумена от приликата, въпреки че досега тя не е била забелязвана. Твърди, че общото между нея и известната й двойничка е желанието за самостоятелност и независимост, в това число и от мъже, амбициите и любовта към живота.

Симона открива общо и в отношенията им с майките, с уговорката, че тя също има доста спорове с майка си, но в крайна сметка разбира нейната взискателност и се съобразява с това.

Мишел Бонев

21-годишното момиче признава, че не е гледало още филма на Мишел Бонев “Сбогом, мамо”, но с огромно любопитство ще го направи. Също като двойничката си, Симона има страст към киното, но засега без успех. Подавала е документи за участие в сайтове, набиращи статисти, в това число и за филма “Троя”.

Казанлъшката двойничка на Мишел Бонев е завършила Хуманитарната гимназия с профил испански и география, а в момента учи задочно българска филология в Пловдивския университет. Покрай изпитите и лекциите Симона трупа житейски опит и като коафьор в салона на майка си – Теодора.

Също като Мишел Бонев, и Симона поддържа фигура със спорт и разходки сред природата – близо 7 години казанлъшкото девойче е сред възпитаничките на най-бързата бяла жена за 2000 година, лекоатлетката Петя Пендарева.

В спортната си кариера има 4-то място на 100 метра бягане през миналата година на Европейското първенство за студенти в София, както и награди от десетки републикански състезания.

Апетитната казанлъчанка не крие, че й е приятно сравнението с красивата ни сънародничка, но е категорична, че ще гради своя собствен път и стил в живота.

Деляна БОБЕВА
-

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн