Ток уби 10-годишно момче по време на игра

STZAGORA.NET
Детска игра завърши със смърт на 10-годишно момче от Казанлък. По информация на ОДМВР, съобщението за пострадало дете е подадено на тел.112 на 15 май т.г. около 20.15 часа. При извършената проверка на място е установено, че две 10-годишни момчета се качили на покрива на къща на ул. “Петрова нива” в кв.”Изток”. По време на играта едното от децата се хванало за монтиран към покрива въздушен рекордоман (ел.проводник) и в резултат на последвалото късо съединение починало на място.

Проверката на медията ни установи, че починалото дете е четвъртокласникът от ОУ “Чудомир” Драгомир – добро и послушно дете. Мястото на трагедията всъщност е общински имот, на чийто втори етаж се помещава филиал на библиотека и Клубът на каракачаните. Поради липса на детски площадки в региона децата често играели във въпросния имот.

Съществуващата ограда е полуразрушена и преминаването през нея не е проблем. Очевидци твърдят, че във фаталната вечер на покрива са се качили три момчета. Според тях има две версии за нещастния случай. Първата е, че децата се хванали на бас кой може да хване монтираните към покрива жици, а втората версия е, че Драгомир е бил бутнат и за да не падне, се е хванал за въздушния проводник, по който течал 200-волтов ток.

Съседите на имота са в шок. Те съобщиха, че трупът на детето е бил свален от покрива с пожарна кола. Във вторник следобед Драгомир беше погребан в общинските гробища на Казанлък. (СН)
-

бутон за сайт

1 коментар on “Ток уби 10-годишно момче по време на игра”

  • афдфд wrote on 18 февруари, 2012, 17:17

    ууууууужжжжжааaaааасссccc


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн