Назначиха началник на РИО – Стара Загора

STZAGORA.NET
От понеделник Регионалният инспекторат по образование в Стара Загора има нов началник. В продължение на 10 месеца институцията се управляваше от временно изпълняващ длъжността, а за избор на титуляр бяха проведени два конкурса, първият от които неуспешен. Вчера министърът на образованието и науката проф. Сергей Игнатов е връчил назначителна заповед на спечелилата първо място във втория конкурc – Татяна Димитрова.

Тя е родена на 31 октомври 1961 г. в град Шипка. Завършва средно образование в СОУ “Максим Горки”, а висше – специалност “руска филология”. Била е две години експерт по организация на средното образование в РИО и 19 години учител и директор на Първо основно училище “Георги Бакалов” – Стара Загора. Семейна е, с един син.

За “Старозагорски новини” Татяна Димитрова заяви, че акцент в бъдещата й работа ще бъде подобряване качеството на образованието в училищата на Старозагорска област, съобразно новите национални и европейски изисквания. (СН)
-

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн