Механици мериха сили в национална надпревара


В Стара Загора се проведе поредният квалификационен кръг на националното състезание “Механик на годината”. Сили премериха 26 от най-умелите автомобилни механици от града, региона и страната. По регламент те трябваше да сменят за най-добро време части по окачването на предния мост и части по спирачната система (феродо) на заден мост. Жури от представители на организаторите Federal-Mogul и EURO 07 следеше дали задачата е изпълнена спрямо стандартите за качество.

Победител в състезанието стана Йордан Николов от София, с най-добър постигнат резултат при изпълнение на заданията от 3 минути и 04 секунди. На второ и трето място се класираха Никола Иванов от Пловдив и Ангел Тошев от Твърдица с резултати съответно от 3:20 мин. и 3:31 мин. Тримата участници от квалификацията, дали най-добро време, бяха наградени с купи, а всички, взели участие в състезанието в Стара Загора, получиха награди и сертификати за участието им в надпреварата.

-

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн