Закопчаха полицай в Казанлък, купил си трева

STZAGORA.NET
При операция на дирекция „Вътрешна сигурност” и ОДМВР – Стара Загора е задържан служител на полицейския участък в с. Гурково, съобщиха от Пресцентъра на ОДМВР. 23-годишният Георги от Казанлък и неговият съгражданин Николай Н. (24 г.) са заловени в момент на закупуване на наркотично вещество (според запознати става дума за канабис). Закопчаването е станало снощи пред джамията в Казанлък, която се намира до централния пазар.

В хода на процесуално-следствените действия следователи от Окръжната прокуратура са установили и мъжа, от когото двамата са закупили дрогата – Костадин Н. (21 г.), който също е задържан.

За престъпление по чл. 354 а от НК в Старозагорската прокуратура е образувано и се провежда разследване срещу държавния служител, който е на служба в МВР от една година.

23-годишният мъж е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа. Предстои да му бъде повдигнато обвинение.За 24 часа са задържани и другите двама участници в сделката.

-

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн