“Хлебопроизводство” пусна хляб “Берое”

STZAGORA.NET
Старозагорската общинска фирма “Хлебопроизводство” пусна на пазара хляб с марката “Берое”. Пет стотинки от цената на насъщния ще се отделят за любимия на старозагорци футболен отбор. “Спортният” хляб е от марката “Добруджа”, тежи 700 грама и е опакован в специален прозрачен пакет. В клубните зелено-бели цветове са щамповани логото на ПФК “Берое” и надписът “От хлебозавода на града за отбора на града”.

“Специалният беройски хляб е нашият жест на съпричастност към каузата “Берое”. Тимът на Илиан Илиев е емблема и символ на града, а актуалното менажиране и успешното му финансиране от старозагорския бизнес ни провокира да дадем своя дял в това”, коментират от ръководството на “Хлебопроизводство” ООД.

Беройският хляб бе пуснат на пазара около празниците, свързани с честването на славния 25-годишен юбилей от шампионската титла на “Берое”. Производителят е готов да изпълни и най-мащабните поръчки за хляба с марката на любимия за старозагорци отбор, гарантират от фирмата.

Йорданка ДЖОНДЖОРОВА
-

spodelime.com

3 коментари on ““Хлебопроизводство” пусна хляб “Берое””

  • ham-hum wrote on 30 април, 2011, 0:12

    Ей, момчета, да не би да са създали нова общинска фирма “Хлебопроизводство”, щото тази я приватизираха преди 10-тина години?!?

  • deni-meni23 wrote on 1 май, 2011, 13:50

    6te ugrabq celiq magazin!

  • ivo wrote on 5 май, 2011, 14:59

    Искаме нарязан!


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн