Старозагорски пенсионери – обидени на министър Найденов

STZAGORA.NET

Иван Чапразов

Според секретаря на Националната асоциация на пенсионерите и председател на партия “Единен пенсионерски съюз” Иван Чапразов, хората от третата възраст са обидени на министъра на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов.

“Старозагорските пенсионери, а и не само те, посрещнаха с удоволствие думите на министъра, когато той заяви, че ще потърси помощта им за контрол на цените на хранителните продукти по магазините”, коментира Чапразов. Той припомни думите на министъра, че това било европейски опит, изпробван в Словения, когато страната преминала към еврозоната. Пенсионерският лидер бил изпратил писмо до министъра, с което предлагал хора, които да се занимават с тази дейност, но вече близо месец не бил получил никакъв отговор.

Пред медията ни Чапразов все пак изрази надежда, че думите на министър Найденов няма да се окажат някакъв предизборен ход на партията му. Самият пенсионерски лидер е предложил кандидатурата си за такъв експерт, като се е позовал на икономическото си образование и дългогодишната си работа в различни търговски фирми.

Тихомир ЕТЪРСКИ
-vvv

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн