Нов център и полицейско управление обеща кандидат-кметът на ГЕРБ в Мъглиж

STZAGORA.NET

Отдясно наляво: Живко Тодоров, Цветан Цветанов и кандидатът за кмет на Мъглиж Младен Чернаков.

Предизборна среща с участието на председателя на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов се проведе на 28 септември в гр. Мъглиж. Кандидатът за кмет от партията Младен Чернаков получи подкрепа пред жителите на общината и от Живко Тодоров, областен координатор и кандидат за кмет на Стара Загора. Реализирането на проекта за по-голям и обособен център, какъвто липсва сега в Мъглиж, е сред основните акценти в програмата за управление на Младен Чернаков.

Развитието на културен и екотуризъм са сред основните приоритети, както и създаването на полицейско управление.

Пред жителите на Мъглиж Цветан Цветанов подчерта, че всяка една община има право да поиска откриването на районно полицейско управление на територията си и фактът, че досега това не е направено в община Мъглиж, е доказателство за неработеща местна власт. Той даде обещание да съдейства за среща между министърите Нона Караджова и Томислав Дончев с представители на с. Ягода, община Мъглиж, където основният проблем е неефективното използване на лековитата минерална вода.

Излъгани сте от сегашната кметска управа, каза Живко Тодоров. Необходим ви е действен кмет като Младен Чернаков, който има подкрепата на всички нас.

Цветан Цветанов с активисти от Ягода.

-
-

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн