Кандидатът за кмет на ГЕРБ в Павел баня ще се бори за повече инвеститори

STZAGORA.NET

На 28 септември председателят на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов и областният координатор и кандидат за кмет на Стара Загора Живко Тодоров участваха в среща-разговор със симпатизанти и членове на партията в Павел баня. Кандидатът за кмет на общината от ПП ГЕРБ Христо Чаушев представи кандидатите за общински съветници и кметове в селата.

“Крайно време е младите и способни хора да хванем кормилото на Павел баня и градът да върви напред, каза в препълнената зала на читалището Христо Чаушев. – Излизам на тези избори с ясна визия за управлението на общината към по-добро. Време е младите хора да не бягат от тук. Аз съм останал и съм доказал, че мога да градя! В нашата община има хора от всички етнически групи. Ние не се делим и живеем добре заедно! Днес заставам с лицето си пред вас и няма да дам нито едно неизпълнимо обещание. Минералната вода е най-голямото богатство на община Павел баня и ние трябва да привлечем инвеститори, които да развиват икономиката ни”, подчерта Христо Чаушев.

На Павел баня не й трябва бездушен кмет, който да чака пенсията си още четири години, каза Живко Тодоров. Знам, че Христо Чаушев е действен човек, че се раздава във всичко, няма да излъже и ще управлява със сърце.

До 80% от парите за магистралите са европейски, обясни Цветан Цветанов. Голямата цел на правителството е да построи транспортните коридори, в това число и Шипка, което по естествен начин ще докара във вашата община инвеститори. Вярвам, че Христо Чаушев е правилният избор и трябва да получи подкрепата на всички жители на Павел баня.
-

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн