Апартаменти… друг път

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
TochkaШумен предизборен скандал гърми по българските медии. Някой яко се е напънал да изкара пъстрата ни политическа талига от привичния й коловоз.

Апартаменти… друг път. Истинската причина за атаката е много по-сериозна и повечето я разбират, но си траят и чакат да видят какво ще стане.

Истинският проблем, който се отработва, няма електорално-задвижващ потенциал. Ако го сервират директно, избирателят ще го отсвири. Затова на кукичката са закачили някакви си апартаменти. Към които българинът е особено чувствителен.

Но тъй като и Йончева като острие на атаката е силно уязвима по тази линия, нейните несъразмерни за позицията й жилища медиите срамежливо ги премълчават. Страх лозе пази.

БСП няма много общо с тази игра. Мащабът при Йончева е друг. Размахът е друг. Вижте й имотите. В БСП не са чак толкова заможни като нея. “Позитано” в случая е в дребната роля на удобен гостоприемник.

Междувременно изгърмя и Панов. Съпътстваща жертва, какво да се прави. От другата страна на дъската не стоят със скръстени ръце.

Какви са изгледите за успех на старателно раздухания апартаментгейт? По нашенско имаме един точен израз за това – “А дано, ама надали!”.

Максим Добрев
#vvv

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн