Курсове по системата на Норбеков – и в Стара Загора от 8 ноември

STZAGORA.NET
*
Курсове по системата на известния руски учен Мирзакарим Норбеков започват от 8 ноември (неделя) в Стара Загора. Мястото е хотел “Железник”, а часът – 18.00.

Телефон за записване: 0887 436 467.

В дълбоката древност на Изток е била създадена хармонична система от знания за човешкия живот. Именно тя е залегнала в основата на оздравителната система на М.С. Норбеков.

Мирзакарим Санакулович Норбеков е доктор по психология, доктор по педагогика, доктор по философия в медицината, професор, действителен член и член-кореспондент на редица руски и задгранични академии, основател и президент на Института за самовъзстановяване на човека. Притежава черен пояс по Сам-Чон-до и черен пояс по Киокушинкай. Автор и на известни книги, които са помогнали на много хора.

Норбеков е създател на уникална учебно-възстановителна система, върнала на милиони хора радостта от здравия и пълноценен живот. Международната Асоциация на независимите медицински експерти определя тази система като най-ефективната сред известните алтернативни оздравителни системи.

Под ръководството на Мирзакарим Норбеков през 1998 г. е основан Институтът за самовъзстановяване на човека и започва провеждането на курсове по неговата система. Понастоящем курсове по системата на Норбеков се водят в над 200 руски града, в страните от Съюза на независимите държави, в балтийските страни, в САЩ, Канада, Германия, Англия, Израел, Нова Зеландия, Гърция, Турция, Египет, Италия. В тях се обучават над 2 100 000 човека.

Секретът на Норбеков е прост – той е специалист по изкуството да се побеждава. Главният му талант – това е познаването на човешката природа и умението да се обича.

Сайт – http://norbekov.bg

Видео, обясняващо основите на системата на М. Норбеков – тук >>>.


#crl

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн