Инициатива на “Различният поглед”: Рецепти за свобода – ден на изкуство, осъзнаване и здравословен живот

STZAGORA.NET
На 13.05.2012 г. Сдружение за съвременно изкуство и култура – Различният поглед, в партньорство със сдружение Аморера, София и House of sport, Стара Загора, осъществи старозагорското гостуване на турнето „Рецепти за свобода“ – кулинарна арт-книжка, посветена на Иракли. Приходите от продажба на книжката, както и събраните дарения ще отидат за облагородяване и почистване на плажа, което ще се проведе на 19 и 20 май.

Идеята хрумва на група млади ентусиасти, които всяко лято прекарват времето си на Иракли и е своеобразен призив към един по-чист и природно ориентиран начин на живот. Серията от събития в Стара Загора включи занимания по йога и медитация, представяне на изложба фотоси и рисунки, здравословна кухня и чай, представяне на книжката, прожекция на видеа по темата и джем с музиканти в Кино Комсомол.

Следващите спирки от турнето „Рецепти за свобода“, започнало на 12 май в София, са Велико Търново, Варна и накрая – Иракли.

Екипът на ССИК – Различният поглед
*vvv

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн